Guide för att köpa Modafinil i Sverige 2023

Modafinil (Provigil) 200mg

Känner du dig sömnig en vardag mitt i en arbets- eller studievecka? Kan du inte lära dig något, kommer du inte ihåg viktig information och måste ständigt tvinga dig själv att gå vidare? Det finns också en ständig tanke på att du måste ta dig ur sömnigheten och apatin, men hur?

Du behöver ett supereffektivt mentalstimulerande medel – Modafinil. Det är också känt som det smarta pillret.

Läkemedlet ger mental vakenhet och fokuserad uppmärksamhet. Det handlar om presentationer och rapporter i rätt tid, perfekt genomförda tentor och framgångsrika idrottstävlingar.

Det är en effektiv medicin som hjälper studenter, idrottare, affärsmän, revisorer och alla som vill få ett klart sinne och en stark själ.

Allt som krävs är lite tid för att läsa rekommendationerna och köpa, och du har redan din pålitliga assistent i fickan!

Köp Modafinil nu

Vilka är vi?

Euro-Modafinil.com skapades för dem som vill köpa Modafinil av hög kvalitet. Vi representerar ett nätverksapotek som har levererat läkemedel i Europa i över 15 år! Vårt team strävar efter att ge fullständig information om de produkter vi säljer. Texterna på våra webbsidor är skrivna av läkare från olika medicinska områden, t.ex. psykologi och kostvetenskap.

Vår webbplats skapades för att Modafinil ska kunna köpas billigt av ALLA i Europa!

Vi önskar dig hög produktivitet och stor framgång i ditt yrke. Vi hoppas att du kommer att ansluta dig till vårt apoteks stamkunder!

Hur köper man Modafinil i Sverige?

Köp Modafinil i Sverige bekvämt i förpackningar under handelsnamnen Provigil, Modalert, Modvigil och det är bäst att beställa online från ett onlineapotek, utan recept.

Var kan man köpa Modafinil online?

Modafinil (Provigil) 100 mg

På euro-modafinil.com kan du beställa Provigil online med bara några få klick.
Priset på vårt onlineapotek kommer att vara betydligt lägre än på vanliga apotek, eftersom vi inte lägger pengar på att hyra lokaler och köper läkemedel från mer prisvärda tillverkare. Läkemedlet ska vara av en kvalitet som uppfyller alla etablerade standarder för läkemedelstillverkning.

Om du redan har fattat ditt beslut, vet vilken dos du behöver och är redo att köpa Modafinil kan du köpa Modafinil online på vår webbplats euro-modafinil.com.

Om du vill veta vilken dos av läkemedlet du behöver, hur mycket Provigil kostar, rekommendationer om hur du tar det och annan information – då bör du läsa vår recension.

Först och främst vill vi förtydliga ett antal punkter om beställning online på vår webbplats.

Säkerheten vid köp på vår webbplats

SSL Security

Skydd av dina uppgifter, snabb leverans av Modafinil, anonym förpackning, hög kvalitet på läkemedlet – allt det bästa som vårt onlineapotek kan erbjuda sina kunder.

Säkerheten för din vistelse på vår webbplats garanteras av ett särskilt kommunikationsprotokoll – SSL. Den viktigaste uppgiften för detta protokoll är att skydda våra onlinebesökares personuppgifter, t.ex. kreditkort, inloggningar och lösenord. När du fyller i ett beställningsformulär på vårt onlineapotek behöver du inte oroa dig för att dina personuppgifter ska hamna i händerna på bedragare.

Din beställning behandlas inom 24 timmar efter att du har gjort den.

Våra online-hanterare säkerställer konfidentiell orderhantering online, anonym förpackning och snabb leverans mot efternamn. Pålitliga och beprövade kurirföretag som är verksamma i hela Sverige ansvarar för snabba leveranser.

Jämförelse av priser på apotek

Priset på läkemedlen varierar från apotek till apotek. Priset på Modafinil beror på doseringen av tabletterna och antalet tabletter i förpackningen.

Det genomsnittliga priset för Modafinil 200 mg på ett onlineapotek är cirka €1 per tablett för en låda med 360 tabletter och €1,50 för en låda med 30 tabletter.

Genomsnittspriset för en 100 mg-tablett är 1,4 euro för en låda med 30 tabletter och 0,70 cent för en låda med 360 tabletter.
Det genomsnittliga priset per tablett (under olika varumärken) på vanliga apotek är 40-60 % högre.

Vårt apotek erbjuder ett flexibelt system med rabatter och demokratiska priser för alla plånböcker.

Du kan hitta Modafinil till dessa priser:

DoseringFörpackning (antal)Pris
200 mgFrån 30 till 360 tabletterfrån kr 489.46 till kr 2936.74
100 mgFrån 30 till 360 tabletterfrån kr 456.08 till kr 2736.50

Kan jag köpa Modafinil utan recept?

Ja, vårt onlineapotek kräver inget recept för Modafinil, men du behöver ett recept från ditt vanliga apotek.

Vem kan förskriva Modafinil?

För att få ett recept måste du besöka en neurolog.

Hur vet jag om jag behöver träffa en neurolog innan jag använder läkemedlet?

Om du har lidit av ihållande huvudvärk, sömnighet, apati, ökad irritabilitet etc. under en längre tid rekommenderas det att du söker en neurolog. Läkaren undersöker ditt tillstånd och väljer lämplig behandling. Detta kan inkludera Modafinil.

Studier visar att 80 % av dem som tar detta läkemedel är friska och kan därför köpa Modafinil utan recept och ta det utan rädsla. Du bör dock läsa instruktionerna noggrant innan du tar det.

Om du har bestämt dig för att köpa Modafinil online till ett rimligt pris, anonymt och snabbt, bör du förstå vad detta läkemedel är, som har alla egenskaper hos en nootropic.

Vad är nootropics?

Nootropiska läkemedel är en stor medicinsk framgång som har påverkat många områden i livet. Läkemedlen i denna farmakologiska grupp har ett brett verkningsområde. De kan användas av friska människor för att öka hjärnaktiviteten vid psykisk-emotionell stress och av patienter med diagnostiserade sjukdomar i det centrala nervsystemet. Nootropics kan påverka personens högre mentala funktioner – perception, fantasi, minne, tänkande och tal – utan att stimulera dem, utan att bara aktivera dem.

Hur fungerar nootropics?

Träning av hjärnan

Nootropics påverkar den metaboliska processen i cellerna i det centrala nervsystemet. Detta förbättrar blodtillförseln till hjärnan, vilket i sin tur stimulerar hjärnans aktivitet. En person som tar ett nootropiskt läkemedel upplever en betydande ökning av koncentrationen och minnet, en ökning av inlärningsförmågan, styrka och klarhet i medvetandet.

Vilka nootropiska läkemedel finns tillgängliga?

Den mest kända nootropiska substansen, som är stamfadern till alla nootropiska substanser, är piracetam. Det finns många preparat baserade på dess exempel, som innehåller piracetam självt eller andra aktiva substanser med en liknande verkningsprincip.

Nootropics finns tillgängliga under olika handelsnamn. Den mest kända av dessa är Nootropil. Läkemedlet innehåller den aktiva ingrediensen piracetam och hjälper till att aktivera hjärnans funktioner samt att förbättra patientens allmänna välbefinnande.

Bland de populära nootropa drogerna är det värt att nämna Phenibut (handelsnamn Noofen, Anvifen, Phenibut). Detta läkemedel har inte bara funktionerna hos en nootropic, utan har också milda lugnande förmågor. Läkemedlet används aktivt för att behandla sömnlöshet, sömnapné, depression och andra störningar i nervsystemet.

Piracetam är också en av flera kombinationsläkemedel. Ett av de mest kända kombinationspreparaten, Fezam, innehåller en kombination av piracetam och cinnarizin och är utformat för att förbättra det cerebrala blodflödet och den kognitiva hjärnfunktionen.

Nootropiska medel och psykostimulerande medel

Nootropika, som inte är stimulantia, tillhör samma farmakologiska grupp som psykostimulantia. Bland dem finns det populära läkemedlet Adderall. Detta läkemedel är ett kombinationsläkemedel och hör till de centralstimulerande läkemedlen. Läkemedlet fungerar bra som ett medel för att förbättra koncentrationen och för att behandla ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder). Det finns bland annat bevis för att Adderall används som dopingmedel vid idrottsaktiviteter.

Du kan köpa Adderall i Sverige under varumärkena Adderall, Adderall XR, Mydayis, etc.

Vad är Modafinil?

Modafinil är ett analeptiskt läkemedel som har alla de bästa egenskaperna hos ett nootropiskt läkemedel. Dessa piller förbättrar minnet och koncentrationen, får hjärnan att känna sig hundraprocentigt aktiv och förbättrar den allmänna livskvaliteten.

Modafinil används av både friska människor och patienter som lider av olika sjukdomar.

Vilken klass av läkemedel tillhör Modafinil?

Detta läkemedel tillhör klassen analeptika, som bland annat innehåller koffein. Analeptika är ämnen som aktivt stimulerar de neurotransmittorer som är ansvariga för upphetsning och prestation.

Modafinil kan dock säkert beskrivas som ett universellt läkemedel, eftersom det har alla egenskaper hos en nootropisk substans, som perfekt förbättrar kognitiva funktioner, såsom bearbetning och assimilering av kunskap etc.

Verkningsmekanism

Modafinil molekyl

När den aktiva ingrediensen modafinil finns i kroppen börjar den interagera med biologiskt aktiva kemikalier som kallas neurotransmittorer. Dessa ämnen är viktiga beståndsdelar som överför elektrokemiska impulser från nervceller och impulser från nervceller till muskelvävnad. Modafinil ökar potentialen hos neurotransmittorer, eftersom aktiviteten hos dessa ämnen påverkar vårt tillstånd. Ju mer aktiva neurotransmittorerna är, desto mer energisk och alert känner vi oss.

Förutom sin “vänskap” med neurotransmittorer har Modafinil en stimulerande effekt på cirkulationen av syre i cirkulationssystemet, vilket har en omedelbar positiv effekt på kroppens allmänna tonus.

Vad händer efter att ha tagit en Modafinil-tablett?

Den metabolism som stimuleras av den aktiva substansen gör att kroppen känner en ökning av styrka och kraft. En person som har tagit Modafinil känner sig inte längre slö eller sömnig och kan utnyttja kroppens kapacitet fullt ut.

Hur lång tid det tar för läkemedlet att verka

Ungefär en timme efter att ha tagit läkemedlet känns en allmän ökning av kroppstonen. Två timmar efter att du har tagit det, finns det en topp i hjärnans och den fysiska aktiviteten som varar i genomsnitt 4-6 timmar. Modafinil bör därför tas 2-3 timmar före arbete, prov eller tävlingar.

Därefter börjar läkemedlets effekter avta, men dess måttliga effekter är märkbara under lång tid.
Modafinil har en verkningstid på 16-22 timmar efter att tabletten tagits.

Det bör noteras att varje människokropp är unik. Därför är verkningstiden, liksom läkemedlets högsta aktivitet i blodet, strikt individuell och kan skilja sig från de genomsnittliga uppgifterna.

Säkerhet vid intag

Det är ditt ansvar att följa instruktionerna noggrant när du tar Modafinil.

Modafinil är säkert om du följer alla regler om dosen av läkemedlet och dess interaktion med andra ämnen.
I låga doser kan läkemedlet tas under lång tid utan att skada hälsan. Det är dock bäst att ta den 2-4 gånger i veckan.

Vid behov kan man också ta en enda dos. Vi talar om en eller två tabletter i en dos som inte överstiger den dagliga dosen.

Huvudregeln under administreringen av Modafinil är att observera hur du känner dig och att omedelbart sluta ta Modafiniltabletter om du märker något onormalt.

För information om hur du väljer dosering, se vårt material några punkter nedan.
Vi tillhandahåller också information om kontraindikationer och biverkningar av tabletterna, och denna information bör alltid studeras innan du tar medicinen, eftersom det är din säkerhet som står på spel.

Varumärken av Modafinil

Modafinil är den aktiva beståndsdelen och finns i ett antal preparat under olika varumärken från olika tillverkare.

Läkemedlen skiljer sig åt i form av tabletter eller kapslar och i förpackningens utseende: en låda med blisterförpackningar eller en flaska med tabletter.

Läkemedlet består av den aktiva substansen Modafinil och hjälpämnen som är ansvariga för tablettskalet och dess bildning.
Bland läkemedlen i detta sortiment kan vi notera varumärket Provigil (Cephalon Inc., USA) samt Provigil/Modafinil från tillverkaren TEVA FARMA, Belgien.

På marknaden finns märkena Modalert (SunPharma; Indien), Modavigil (Teva Pharma New Zealand Ltd; Nya Zeeland), Modiodal (Cephalon) och många andra.

Alla ovan nämnda läkemedel är fullständiga analoger med samma verkningsmekanism och indikationer för användning.

Presentation

Preparat som innehåller den aktiva ingrediensen modafinil finns i tablett- eller kapselform med olika styrka och är förpackade i olika konfigurationer och med olika antal tabletter.
Modafiniltabletter är vanligtvis 100 mg per tablett eller 200 mg per tablett.

Modafinil är oftast förpackat som vita, avlånga tabletter med en delningsremsa som gör det möjligt att dela upp en dos i två delar om så önskas.

Läkemedlet kan vara förpackat i en kartong med blisterförpackningar som innehåller 30 eller fler tabletter per förpackning.
Läkemedlet kan också vara förpackat i en plastflaska med lock och innehålla 30-360 tabletter.

Utvecklingens historia

Modafinil utvecklades ursprungligen för att bekämpa narkolepsi, ett neurologiskt tillstånd som orsakar oavbruten sömnighet under dagen, samt andra sjukdomar som sömnapné.

Med tiden märkte läkarna att läkemedlet inte bara fick dem att känna sig vakna, utan också att de fick ett klart medvetande och en skarp uppfattning av information.
Dessa egenskaper kunde inte gå obemärkt förbi och läkemedlet blev allmänt känt och populärt i hela världen.

Fördelar

En av de största fördelarna med Modafinil är att det inte är beroendeframkallande, inte ens vid långvarig användning. Modafinil tolereras väl, är billigt och har en hög andel positiva recensioner på nätet.

Jämförelse av Modafinil med andra nootropics.

Nootropil

Modafinil och nootropil har ganska liknande effekter och syftar till att stimulera hjärnans funktion. Nootropil har dock ingen analeptisk (excitatorisk) effekt på nervsystemet, så det räddar inte från sömnighet.

Armodafinil

Det finns två varianter av modafinil: modafinil och armodafinil. Armodafinil är en starkare variant av modafinil och har en mer intensiv effekt.

Armodafinil lämpar sig bäst för engångsanvändning före ett evenemang som kräver högsta koncentration och styrka.
För långvarig användning och för att hålla kroppen i form är Modafinil bättre lämpat eftersom det är en mindre intensiv produkt.

Armodafinil i Sverige kan hittas på apotekswebbplatser på nätet under olika varumärken, inklusive Nuvigil (USA; Ukraina); Artvigil, Indien (av HAB Pharma); Modavital, El Salvador (Farmaceutica INHOSPI (av Laboratorios Marceli).

Ritalin

Ritalin är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen metylfenidat. Metylfenidat är ett stimulerande medel för centrala nervsystemet med liknande effekter som modafinil och används för att behandla narkolepsi, trötthet och slöhet. Modafinil är det läkemedel som används eftersom det har färre biverkningar än Ritalin.

Ritalin är dock populärt och kan köpas på nätet i Frankrike under varumärkena Ritalin, Concerta, Concerta LP osv.

Adderall

Adderall, som nämndes ovan, är ett universellt verkande nootropiskt läkemedel. Det lindrar trötthet, ökar uppmärksamheten och får dig att känna dig pigg och stark.

Till skillnad från Modafinil är detta läkemedel mer beroendeframkallande och rekommenderas inte för långvarig användning.

Modafinil användning av studenter

Modafinil är lämpligt för studenter, eftersom Modafinil ger en långvarig stärkande effekt (upp till 22 timmar), ger motivation för handling och gör att arbete eller studier känns mer produktiva. Ökad koncentration och produktivitet är precis vad den moderna studenten behöver och med hjälp av nootropics kan man uppnå utmärkta resultat.

Produktiv student

Indikationer för användning

Modafinil är ett läkemedel som ökar hjärnans kognitiva funktioner. Därför är detta läkemedel populärt bland studenter, idrottare och personer vars arbete kräver ökad koncentration. Läkemedlet används framgångsrikt av både friska personer och personer med neurologiska sjukdomar. Särskilda indikationer för användning av läkemedlet är närvaron av en diagnos som narkolepsi.

Narkolepsi

Patienter som lider av narkolepsi (överdriven sömnighet) och relaterade sjukdomar får modafinil som en del av en komplex behandling. Statistiken visar att patienterna upplever en betydande förbättring av sitt tillstånd efter att ha tagit tabletterna.

Depression

Läkemedlet används i komplex terapi för behandling av depression och den depressiva fasen av bipolär personlighetsstörning. Det bör noteras att modafinil har lett till en viss lindring av tillståndet för många patienter med sådana diagnoser.

Multipel skleros

Modafinil används av läkare som en bakgrundsbehandling för multipel skleros. Det finns bevis för att symtomen på neurologisk trötthet har minskat avsevärt hos vissa patienter.

Behandling av kokainberoende

Det finns också bevis för att läkemedlet kan användas som behandling av kokainberoende. Vissa statistiska uppgifter visar att antalet dagar som modafinil är drogfritt ökar.

Intressanta fakta

Uppgifterna om användning av modafinil av militära piloter och astronauter har inte verifierats. Den visar dock att fall av oavbruten flygning av stridsflygplan i 37 timmar när man tagit läkemedlet har registrerats.

Dessutom finns det rapporter om att Modafinil också har använts på rymdstationer i omloppsbana som ett läkemedel för att minska sömnighet.

Hur man tar Modafinil

Modafinil ska tas en eller två gånger om dagen efter en måltid med en liten mängd vatten.

Eftersom Modafinil når sin högsta koncentration i blodet efter 30-60 minuter är det klokt att ta det en och en halv timme före arbete, skola eller tävling.

Den högsta dagliga dosen är 400 mg. Det bör noteras att om du ökar dosen kommer det inte att ske någon ökning och effekten kommer att vara densamma som den rekommenderade dagliga dosen.

Att öka den dagliga dosen till mer än 400 mg är inte bara onödigt utan också farligt eftersom oönskade biverkningar kan uppstå.

Dosering

Standarddosen av Modafinil är 200 mg per dag, vilket motsvarar en 200 mg-tablett eller två 100 mg-tabletter. Det är bäst att ta denna dos på morgonen, vilket ger styrka och koncentration under hela dagen.

Eftersom läkemedlet har en betydande effekt på sömnen beror det på ditt studie- eller arbetsschema om du ska ta det på kvällen.

Hur väljer man en dos av Modafinil?

50 mg Modafinil (1/2 tablett 100 mg eller ¼ tablett 200 mg)
Om endast en liten kognitiv förbättring behövs (för att lindra sjukdomssymptomen) kan positiva resultat uppnås.
Om endast en mild kognitiv förbättring behövs (t.ex. viss slöhet, förbättrad arbetsförmåga) kan 50 mg på morgonen tas för att ge en mildare effekt i 5-7 timmar.
Det är osannolikt att denna lilla dos är uppiggande på eftermiddagen och kvällen och har ingen effekt på sömnen.

Dessutom rekommenderas en mikrodos på 50 mg i början av användningen av läkemedlet för att minska eventuella biverkningar samt för långvarig mild daglig användning.
Många har noterat att en liten dos Modafinil fungerar som en god kopp kaffe, vilket gör att du känner ett uppsving av energi och börjar dagen med glädje.

100 mg Modafinil (en tablett på 100 mg eller ½ tablett på 200 mg)

Denna dos är optimal för långvarig användning och bör tas en gång om dagen. Det är bäst att ta det vid samma tidpunkt varje dag så att kroppen vänjer sig vid interaktionen med läkemedlet.

200 mg Modafinil (1 x 200 mg tablett eller 2 x 100 mg tabletter)
En dos på 200 mg per dag är optimal och lämpar sig för både vuxna som arbetar och studerande, särskilt under tentamensperioder. Vid långvarig dosering är dock en lägre dos att föredra.

En dos på 200 mg två gånger om dagen är lämplig för idrottsutövare eller för personer vars arbete kräver hög psykisk-emotionell eller fysisk stress.
En dos på 400 mg per dag anses inte vara lämplig för långvarig användning och är snarare ett “nödhjälpmedel” för att lösa olika stressiga situationer på ett positivt sätt.

Det finns också ett annat sätt att ta modafinil. Du kan fördela en dos på 200 mg över en hel dag och ta mikrodoser på 50 mg (1/2 tablett på 100 mg eller ¼ tablett på 200 mg) var fjärde timme. Denna metod garanterar en jämn koncentration under hela dagen.

Dosen av Modafinil kan ökas upp till 400 mg per dag, men detta tröskelvärde bör inte överskridas.

När du justerar dosen av Modafinil bör du ta hänsyn till ditt tillstånd under dagen efter den första dosen och minska eller öka dosen vid behov.

Vad gör du om du missar ett möte?

Om du av någon anledning glömmer att ta Modafinil kan du ta det senare, men utan att öka den dagliga dosen.

Överdosering

Vid överdosering ska du övervaka ditt tillstånd noga och söka omedelbar läkarvård vid illamående, kräkningar, svår huvudvärk, hudutslag och andra uppenbara förgiftningssymptom.

Tips för användning

Många frågar hur man kan göra Modafinil effektivare. Detta är endast möjligt med låga doser, upp till 100 mg per dag. I det här fallet kan du dricka en eller två koppar te eller kaffe, vilket kan förstärka effekten utan att skada din hälsa.

Reaktionen hos varje organism är dock individuell – koffein mot Modafinil kanske inte har en stärkande effekt, men tvärtom kan det minska dess effekt.

Kan Modafinil snortas?

Modafinil finns i tablett- eller kapselform och tas oralt. Det innebär att de sväljs med vatten.

Kontraindikationer

Kontraindikationer för modafinil inkluderar överkänslighet mot laktos. Läs noga igenom sammansättningen av tabletterna, som förutom den aktiva ingrediensen modafinil innehåller hjälpämnen (inklusive laktos) för att säkerställa tablettens och dess överdrags integritet.

Läkemedlet är kontraindicerat vid allergisk reaktion mot tablettens beståndsdelar, graviditet och amning, kardiovaskulära sjukdomar, särskilt hjärtfel, njur- och leverinsufficiens.

De vanligaste biverkningarna är

Följande icke-allvarliga biverkningar kan förekomma:

  • illamående ;
  • huvudvärk, och
  • halsbränna;
  • diarré;
  • agitation (känsla av ångest);
  • hudutslag (klåda, rodnad på hudområden, utbrott)

Sådana symtom bör ses som en signal om att sluta ta tabletterna.

Farliga biverkningar

Hotande symtom som kräver akut sjukhusvård är:
Frossa, feber, andfåddhet, sväljningssvårigheter, svullnad i halsen, tungan, munnen, samt rodnad eller gulfärgning av det vita i ögonen, allvarliga hudutslag eller rodnad, svår och ihållande huvudvärk.

Om något av ovanstående symtom uppstår ska du omedelbart sluta ta läkemedlet och kontakta din läkare.

Interaktion med andra läkemedel

Modafinil ska inte tas när du tar hormonella preventivmedel. Modafinil minskar allvarligt effekten av preventivmedel, vilket innebär att oönskade graviditeter kan uppstå. Modafinil ska användas med mekaniskt skydd, antingen ensamt eller i kombination med hormonella preventivmedel.

Det har också visat sig att om Modafinil tas tillsammans med läkemedel som innehåller yohimbin (en fettförbrännare) kan det orsaka en snabb ökning av blodtrycket och ökade sammandragningar av hjärtmuskeln.

Om du tar mediciner kontinuerligt bör du rådgöra med din läkare innan du börjar med Modafinil. Endast din läkare kan ge dig råd om huruvida Modafinil och dess dosering är lämpliga tillsammans med andra läkemedel.

Modafinil och alkohol

Det är inte rekommenderat att dricka alkohol när du tar Modafinil. Detta läkemedel och alkoholhaltiga drycker är oförenliga.

Recensioner av modafinil online

Modafinil är mycket populärt och har fått många recensioner på internet. De flesta recensioner om läkemedlet är positiva. För många har drogen hjälpt dem att klara av tentor eller en bokslutsrapport, och någon har kunnat klara av tungt fysiskt arbete.

Det finns också negativa recensioner som visar på oönskade biverkningar. Det går dock inte att förneka att varje människokropp reagerar olika på läkemedel, så det är klokt att börja ta dem med en mikrodos.

Hur tar man ett nytt steg i livet och gör det lätt, utan djup trötthet och dåligt humör?

Läs våra rekommendationer och köp Modafinil.