Richtlijnen voor de aankoop van Modafinil in Nederland 2024

Modafinil 20 mg

Voelt u zich slaperig op een doordeweekse dag in het midden van een werk- of studieweek? Lukt het je niet om iets te leren, belangrijke informatie te onthouden, en moet je jezelf voortdurend dwingen om vooruit te komen? Bovendien is de gedachte dat je uit een slaperige en apathische toestand moet komen, maar hoe?

Je hebt een super effectieve mentale stimulant nodig – Modafinil. Het is ook bekend als een slimme pil.

De drug zorgt voor levendigheid van geest en concentratie van aandacht. Tijdig verzonden presentaties en verslagen, perfect afgelegde examens en geslaagde sportwedstrijden.

Dit is een effectieve drug, die studenten, atleten, zakenlieden, accountants en iedereen die wil kracht van heldere geest en kracht van de geest te krijgen helpt.

Het kost u slechts wat tijd om de aanbevelingen te lezen en tot aankoop over te gaan, en u hebt uw trouwe helper al in uw zak!

nu kopen

Wie zijn wij?

Euro-Modafinil.com is opgericht voor degenen die kwaliteit Modafinil willen kopen. Wij zijn een vertegenwoordiger van een netwerk van online apotheken die al meer dan 15 jaar geneesmiddelen leveren in Europa! Ons team probeert volledige informatie te geven over het product dat we verkopen. De teksten op onze webpagina’s zijn geschreven door beoefenaars van verschillende medische beroepen, zoals psychologie en diëtetiek.

Onze site werd opgericht zodat Modafinil goedkoop kon worden gekocht door IEDERE Europeaan!

Wij wensen u een hoge productiviteit en grote prestaties in uw vak. Wij hopen van harte dat u zich bij de vaste klanten van onze apotheek zult voegen!

Hoe koop ik Modafinil in Nederland?

Koop Modafinil in Nederland comfortabel in verpakkingen onder de handelsnamen Provigil, Modalert, Modvigil en het is het beste om online te bestellen bij een online apotheek, zonder een recept.

Waar koop ik Modafinil online?

provigil 100 mg

Op euro-modafinil.com kunt u Provigil in een paar klikken online bestellen.

De prijs in onze online apotheek zal zeker lager zijn dan in gewone apotheken, omdat we geen geld uitgeven aan het huren van panden en we medicijnen kopen van meer betaalbare fabrikanten. De kwaliteit van het geneesmiddel zal op een niveau zijn dat voldoet aan alle vastgestelde normen voor de productie van geneesmiddelen.

Als je al hebt besloten, weet welke dosering je nodig hebt en klaar bent om een aankoop te doen – kun je Modafinil online kopen op onze website euro-modafinil.com.

Als je wilt weten welke dosering van het geneesmiddel je nodig hebt, hoeveel Provigil kost, aanbevelingen over hoe je het moet nemen en andere informatie – dan moet je onze review lezen.

Eerst en vooral willen wij een aantal punten verduidelijken in verband met het online bestellen op onze website.

Veiligheid van de aankoop op onze website

ssp

Bescherming van uw gegevens, snelle Modafinil levering, anonieme verpakking, hoge kwaliteit van het geneesmiddel – al het beste dat onze online apotheek kan geven aan haar klanten.

De veiligheid van uw verblijf op onze website wordt gewaarborgd door een speciaal communicatieprotocol – SSL. De belangrijkste taak van dit protocol is het beschermen van persoonlijke gegevens van onze on-line bezoekers zoals credit card, logins en passwords. Wanneer u bij onze online apotheek een bestelformulier invult, hoeft u niet bang te zijn dat uw persoonlijke gegevens in handen van fraudeurs terechtkomen.

Uw bestelling wordt binnen 24 uur nadat u deze heeft geplaatst verwerkt.

Onze online beheerders zorgen op hun beurt voor de privacy van de online orderverwerking, de anonimiteit van de verpakking en de verzending onder rembours binnen de kortst mogelijke tijd. Beproefde en betrouwbare koeriersdiensten die in heel Nederland actief zijn, staan in voor de snelheid van levering.

Vergelijking van prijzen in apotheken

De prijzen van geneesmiddelen verschillen van apotheek tot apotheek. De prijzen van Modafinil zijn afhankelijk van de dosering van de tabletten en het aantal tabletten in de verpakking.

De gemiddelde prijs voor Modafinil 200 mg in een online apotheek is ongeveer € 1 per tablet voor een verpakking van 360 tabletten en € 1,50 voor een verpakking van 30 tabletten.

De gemiddelde prijs per tablet van 100 mg is 1,4 euro voor een verpakking van 30 tabletten en 0,70 cent voor een verpakking van 360 tabletten.

De gemiddelde prijs per tablet (onder verschillende merknamen) in gewone apotheken zal 40-60% hoger liggen.

Onze apotheek biedt een flexibel systeem van kortingen en democratische prijzen voor elke portemonnee.

U vindt Modafinil tegen deze prijzen:

Dosering
Verpakking (stuks)

Prijs
200 mg30 tabletten tot 360 tablettenvan € 43,30 tot € 259,78
100 mg30 tabletten tot 360 tablettenvan € 40,34 tot € 242,06
nu kopen

Kan ik Modafinil zonder recept kopen?

Ja. Onze online apotheek heeft geen recept nodig voor Modafinil, maar u heeft wel een recept nodig bij uw reguliere apotheek.

Wie kan Modafinil voorschrijven?

Om een voorschrift te krijgen, moet je naar een neuroloog.

Hoe weet ik of ik een neuroloog moet raadplegen voordat ik de medicatie gebruik?

Als u al lange tijd last hebt van aanhoudende hoofdpijn, slaperigheid, lusteloosheid, verhoogde prikkelbaarheid, enz. is het raadzaam een neuroloog te raadplegen. De arts zal uw toestand onderzoeken en de geschikte therapie kiezen. Dit kan ook Modafinil zijn.

Studies tonen aan dat 80% van de mensen die dit geneesmiddel nemen gezond zijn en daarom kunnen zij Modafinil zonder voorschrift kopen en het zonder angst innemen. De gebruiksaanwijzing moet echter zorgvuldig worden bestudeerd alvorens het middel in te nemen.

Als je besloten hebt om Modafinil online te kopen tegen een redelijke prijs, anoniem en snel, dan moet je begrijpen wat dit geneesmiddel is, dat alle eigenschappen heeft van een nootropicum.

Wat zijn nootropics?

Nootropische geneesmiddelen zijn een grote medische prestatie die vele gebieden van het leven heeft beïnvloed. Geneesmiddelen van deze farmacologische groep hebben een breed werkingsspectrum. Zij kunnen zowel door gezonde mensen worden gebruikt om de hersenactiviteit bij psycho-emotionele stress te verhogen als door patiënten met gediagnosticeerde ziekten van het centrale zenuwstelsel.

Nootropica zijn in staat de hogere mentale functies van de persoon – waarneming, verbeelding, geheugen, denken en spreken – te beïnvloeden zonder ze te stimuleren, maar alleen te activeren.

Hoe werken nootropics?

Nootropica beïnvloeden het stofwisselingsproces in de cellen van het centrale zenuwstelsel. Zo wordt de bloedtoevoer naar de hersenen verbeterd, wat op zijn beurt leidt tot stimulering van de hersenactiviteit. Iemand die een nootropisch middel neemt, heeft een aanzienlijke toename in concentratie en geheugen, een toename van het leervermogen, kracht en helderheid van bewustzijn.

We hebben een lijst van de 7 beste nootropica voor je samengesteld.

Welke nootropische geneesmiddelen zijn beschikbaar

Het beroemdste nootropicum dat de stamvader is van alle nootropische middelen is piracetam. Er zijn vele preparaten naar zijn voorbeeld, die piracetam zelf of andere werkzame stoffen met een soortgelijk werkingsprincipe bevatten.

Nootropica zijn onder verschillende handelsnamen verkrijgbaar. De bekendste onder hen is Nootropil. Het geneesmiddel bevat het actieve bestanddeel piracetam en helpt de hersenfuncties te activeren, alsmede het algehele welzijn van de patiënt te verbeteren.

Aan de populaire nootropische geneesmiddelen is het de moeite waard toe te schrijven en Phenibut (handelsnamen Noofen, Anvifen, Phenibut). Deze drug heeft niet alleen de functies van een nootropicum, maar heeft ook een licht kalmerend vermogen. Het geneesmiddel wordt actief gebruikt bij de behandeling van slapeloosheid, slaapapneu, depressie en andere aandoeningen van het zenuwstelsel. Misschien ben je geïnteresseerd in: 5 nootropics voor een goede nachtrust.

Piracetam maakt ook deel uit van een aantal combinatiemedicijnen. Een van de bekendste combinatiemedicijnen, Fezam, bevat een combinatie van piracetam en cinnarizine en is bedoeld om de cerebrale doorbloeding en de cognitieve hersenfunctie te verbeteren.

Nootropica en psychostimulantia

Nootropica, die geen stimulerende middelen zijn, behoren tot de gemeenschappelijke farmacologische groep van psychostimulerende middelen. Onder hen is er een populaire drug Adderall. Deze drug is gecombineerd en behoort tot de stimulerende middelen van het centrale systeem. Het geneesmiddel geeft goede resultaten te zien als middel om de concentratie te verbeteren, en ook voor de behandeling van ADHD (attention deficit and hyperactivity disorder). Er zijn onder andere aanwijzingen dat Adderall als sportdoping wordt gebruikt.

U kunt Adderall in Nederland kopen onder de merknamen Adderall, Adderall XR, Mydayis enz.

Wat is Modafinil

Modafinil, is een analeptisch geneesmiddel dat al de beste eigenschappen van een nootropisch geneesmiddel heeft. Deze pillen verbeteren het geheugen, de concentratie, geven een gevoel van honderd procent hersenactiviteit en verbeteren de algehele kwaliteit van leven.

Modafinil wordt zowel gebruikt door volledig gezonde mensen als door patiënten die aan verschillende ziekten lijden.

Tot welke klasse van geneesmiddelen behoort Modafinil?

Het geneesmiddel behoort tot de klasse van de analeptica, waartoe bijvoorbeeld ook cafeïne behoort. Analeptica zijn stoffen die actief neurotransmitters stimuleren die verantwoordelijk zijn voor waakzaamheid en prestatievermogen.

Modafinil kan echter gerust een universeel geneesmiddel worden genoemd, omdat het alle eigenschappen heeft van een nootropische stof, die de cognitieve functies perfect verbetert, met inbegrip van kennisverwerking en assimilatie, enz.

Werkingsmechanisme

Eenmaal in het lichaam begint de werkzame stof modafinil een wisselwerking aan te gaan met de biologisch actieve chemische stoffen neurotransmitters (neurotransmitters). Deze stoffen zijn kritische elementen die elektrochemische impulsen van zenuwcellen en impulsen van neuronen naar spierweefsels overbrengen. Modafinil verhoogt het potentieel van neurotransmitters, aangezien de activiteit van deze stoffen onze toestand beïnvloedt. Hoe actiever de neurotransmitters zijn, hoe energieker en alerter we ons voelen.

Naast zijn “vriendschap” met neurotransmitters heeft Modafinil een stimulerend effect op de zuurstofcirculatie in de bloedsomloop, wat een onmiddellijk positief effect heeft op de algemene tonus van het organisme.

Wat gebeurt er nadat u een Modafinil-tablet heeft ingenomen?

De stofwisseling die door de werkzame stof wordt gestimuleerd, geeft het lichaam een gevoel van vitaliteit en kracht. Een persoon die Modafinil heeft ingenomen, voelt zich niet langer lusteloos en slaperig en krijgt de kans om alle mogelijkheden van het lichaam ten volle te benutten.

Hoe lang het duurt voor het medicijn werkt

Ongeveer een uur na inname van het geneesmiddel wordt een algemene toename van de lichaamstoon gevoeld. Twee uur na de inname is er een piek van cerebrale en fysieke activiteit en deze duurt gemiddeld 4 tot 6 uur. Daarom moet modafinil 2 tot 3 uur voor het werk, examens of wedstrijden worden ingenomen.

Hierna beginnen de effecten van de drug af te nemen, maar de gematigde effecten ervan blijven nog lange tijd voelbaar.

De werkingsduur van Modafinil is 16 tot 22 uur na inname van de tablet.

Er zij op gewezen dat elk menselijk lichaam uniek is. Het tijdstip van inwerking en de piek van de activiteit van het geneesmiddel in het bloed zijn dus strikt individueel en kunnen verschillen van de gemiddelde gegevens.

Zekerheid van toelating

De veiligheid van het innemen van Modafinil is de verantwoordelijkheid van u om de instructies zorgvuldig op te volgen wanneer u het inneemt.

Modafinil is veilig als u zich houdt aan alle regels met betrekking tot de dosering van het geneesmiddel en de wisselwerking met andere stoffen.
In lage doses kan het medicijn lange tijd worden ingenomen zonder dat het schadelijk is voor de gezondheid. Het wordt echter het beste 2-4 keer per week ingenomen.

Indien nodig kan ook een eenmalige dosis worden genomen. Het gaat om één of twee tabletten in een dosis die de dagelijkse dosis niet overschrijdt.

De belangrijkste regel tijdens het toedienen van Modafinil is om te observeren hoe u zich voelt en bij de geringste afwijking onmiddellijk te stoppen met het innemen van Modafinil tabletten.

Voor informatie over het kiezen van een dosering, zie ons materiaal enkele paragrafen hieronder.
Ook geven wij informatie over de contra-indicaties en bijwerkingen van de pillen, en deze informatie moet altijd worden bestudeerd voordat u het geneesmiddel inneemt, want het gaat om uw veiligheid.

Modafinil merken

Modafinil is het werkzame bestanddeel en zit in een aantal preparaten onder verschillende merknamen van verschillende fabrikanten.

De geneesmiddelen verschillen in de vorm van tabletten of capsules en in het uiterlijk van de verpakking: een doosje met blisters of een flesje (flacon) met tabletten.

De samenstelling van de geneesmiddelen omvat de werkzame stof Modafinil, alsmede excipiënten die verantwoordelijk zijn voor het omhulsel van de tabletten en de vorming ervan.

Tot de geneesmiddelen van deze reeks behoren de merknaam Provigil (Cephalon Inc., VS), alsmede Provigil/Modafinil van de fabrikant TEVA FARMA, België.

Op de markt zijn de handelsmerken Modalert (SunPharma;India), Modavigil (Teva Pharma New Zealand Ltd; Nieuw-Zeeland), Modiodal (Cephalon) en vele andere.

Alle bovengenoemde geneesmiddelen zijn volledige analogen met hetzelfde werkingsmechanisme en dezelfde indicaties voor gebruik.

Presentatie

Preparaten die de werkzame stof modafinil bevatten, bestaan in de vorm van tabletten of capsules met verschillende doseringen en zijn verpakt in verschillende configuraties en met verschillende aantallen pillen.

De dosering van Modafinil tabletten is meestal 100 mg per tablet of 200 mg per tablet.

Modafinil is meestal verkrijgbaar in de vorm van witte langwerpige tabletten met een scheidingsstrip om een dosis desgewenst in tweeën te kunnen delen.

Het geneesmiddel kan verpakt zijn in een kartonnen doosje gevuld met celblisters met 30 of meer tabletten per verpakking.

Het geneesmiddel kan ook verpakt zijn in een plastic flesje met een dop en 30 tot 360 pillen bevatten.

Scheppingsgeschiedenis

Aanvankelijk werd modafinil ontwikkeld ter bestrijding van narcolepsie, een neurologische aandoening die overdag onophoudelijke slaperigheid veroorzaakt, alsmede andere aandoeningen zoals slaapapneu.

Na verloop van tijd merkten de artsen dat de drug hen niet alleen wakker liet voelen, maar ook een helder bewustzijn en een duidelijke waarneming van informatie gaf.

Deze kwaliteiten konden niet onopgemerkt blijven en de drug werd wijd en zijd bekend en populair over de hele wereld.

Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van Modafinil is dat het niet verslavend is, zelfs niet bij langdurig gebruik. Modafinil wordt goed verdragen, is redelijk geprijsd en heeft een hoog percentage positieve online beoordelingen.

Vergelijking van modafinil met andere nootropica

Nootropil

Modafinil en Nootropil hebben een enigszins vergelijkbare werking, gericht op het stimuleren van de hersenfuncties. Nootropil heeft echter geen analeptisch (prikkelend) effect op het zenuwstelsel, zodat het niet tegen slaperigheid beschermt.

Armodafinil

Modafinil bestaat in twee varianten: modafinil en armodafinil. Armodafinil is een sterkere variant van modafinil en heeft een intenser effect.

Armodafinil is beter geschikt voor eenmalig gebruik voorafgaand aan een evenement dat het hoogste niveau van concentratie en kracht vereist.
Voor langdurig gebruik en om je lichaam in gevechtsvorm te houden, is Modafinil beter geschikt, omdat het een minder intensief product is.

Armodafinil in D kan worden gevonden op de websites van online apotheken onder verschillende handelsnamen, waaronder Nuvigil (VS; Oekraïne); Artvigil, India (door HAB Pharma); Modavital, El Salvador (Farmaceutica INHOSPI (door Laboratorios Marceli).

Ritalin

Ritalin is een geneesmiddel dat de werkzame stof methylfenidaat bevat. Methylfenidaat is een stimulerend middel voor het centrale zenuwstelsel, heeft soortgelijke effecten als modafinil en wordt gebruikt bij de behandeling van narcolepsie en in de strijd tegen toenemende vermoeidheid en lusteloosheid. Modafinil geniet de voorkeur omdat na toediening ervan minder bijwerkingen worden gemeld dan na inname van Ritalin.

Ritalin is echter populair en u kunt Ritalin in Nederland online kopen onder de handelsnamen: Ritaline, Concerta, Concerta LP, enz.

Adderall

Adderall, waarover we hierboven schreven, is een nootropische drug met een universele werking. De drug verlicht vermoeidheid, verhoogt de aandacht en geeft je een wakker en sterk gevoel.

In tegenstelling tot Modafinil is het middel meer verslavend en wordt het niet aanbevolen voor langdurig gebruik.

Modafinil inname door studenten

Modafinil is geïndiceerd voor studenten, omdat Modafinil een langdurig stimulerend effect heeft (tot 22 uur), zorgt voor actiemotivatie en het gevoel geeft dat werken of studeren productiever is. Verhoogde concentratie en productiviteit is precies wat de moderne student nodig heeft en met de hulp van nootropic is het mogelijk om uitstekende resultaten te behalen.

Indicaties voor gebruik

Modafinil is een geneesmiddel dat de cognitieve functies van de hersenen verhoogt. Daarom is de drug populair bij studenten, atleten en mensen wier werk een verhoogde concentratie vereist. Het geneesmiddel wordt met succes gebruikt door zowel gezonde mensen als mensen die aan neurologische ziekten lijden. Speciale indicaties voor het gebruik van het geneesmiddel is de aanwezigheid van een diagnose als narcolepsie.

Narcolepsie

Patiënten die lijden aan narcolepsie (overmatige slaperigheid) en verwante aandoeningen krijgen modafinil als onderdeel van een complexe behandeling. Uit de statistieken blijkt dat de patiënten een aanzienlijke verbetering van hun toestand voelen tegen de achtergrond van het innemen van de tabletten.

Depressie

Het geneesmiddel wordt gebruikt als onderdeel van een complexe therapie voor de behandeling van depressie en de depressieve fase van bipolaire persoonlijkheidsstoornis. Er wordt opgemerkt dat modafinil enige verlichting bracht in de toestand van veel patiënten met dergelijke diagnoses.

Multiple sclerose

Modafinil wordt door artsen gebruikt als achtergrondtherapie bij multiple sclerose. Er zijn aanwijzingen dat bij sommige patiënten de symptomen van neurologische vermoeidheid aanzienlijk verminderden.

Behandeling van cocaïneverslaving

Er zijn ook aanwijzingen dat de drug kan worden gebruikt als behandeling voor cocaïneverslaving. Er zijn statistieken die wijzen op een toename van het aantal drugsvrije dagen bij gebruik van Modafinil.

Interessante feiten

Informatie over het gebruik van Modafinil door militaire piloten en astronauten is niet geverifieerd. Wel zijn er gevallen bekend van ononderbroken besturing van gevechtsvliegtuigen gedurende 37 uur terwijl het middel werd gebruikt.

Bovendien is er informatie dat Modafinil ook is gebruikt in ruimtestations in de ruimte als medicijn om slaperigheid te verminderen.

Hoe Modafinil in te nemen

Modafinil moet een- of tweemaal daags na de maaltijd met een kleine hoeveelheid water worden ingenomen.

Aangezien Modafinil zijn hoogste bloedconcentratie bereikt na 30-60 minuten, is het logisch om het anderhalf uur voor werk, studie of wedstrijden in te nemen.

De maximale dagelijkse dosis is 400 mg. Er zij op gewezen dat wanneer u de dosis verhoogt, er geen verhoging zal zijn en dat het hetzelfde effect zal hebben als bij de aanbevolen dagelijkse dosis.

Verhoging van de dagelijkse dosis tot meer dan 400 mg is niet alleen nutteloos, maar ook gevaarlijk omdat ongewenste bijwerkingen kunnen optreden.

Dosering

De standaarddosering van Modafinil is 200 mg per dag, wat overeenkomt met één tablet van 200 mg of twee tabletten van 100 mg. Deze dosis kan het best ‘s ochtends worden ingenomen, zodat u de hele dag energiek en geconcentreerd blijft.

Het geneesmiddel heeft een aanzienlijk effect op de slaap, zodat de wenselijkheid om het ‘s avonds in te nemen afhangt van uw studie- of werkschema.

Hoe kies ik een dosis Modafinil?

50 mg Modafinil (1/2 tablet 100 mg of ¼ tablet 200 mg)
Als slechts een lichte cognitieve verbetering nodig is (ter verlichting van
Als slechts een lichte cognitieve verbetering nodig is (bv. een beetje lusteloosheid, verbeterde werkcapaciteit), kan ‘s morgens 50 mg worden ingenomen om 5-7 uur lang een milder effect te hebben.
Deze kleine dosis is ‘s middags en ‘s avonds waarschijnlijk niet verkwikkend, en heeft geen effect op het inslapen.

Ook wordt een microdosis van 50 mg aanbevolen in het begin van het geneesmiddel om mogelijke bijwerkingen te verminderen, evenals voor een zacht dagelijks gebruik op lange termijn.
Velen hebben opgemerkt dat een minimale dosis Modafinil werkt als een goede kop koffie, die helpt om een energiestoot te voelen en de dag met plezier te beginnen.

100 mg Modafinil (een tablet van 100 mg of ½ tablet van 200 mg)

Deze dosering is optimaal voor langdurig gebruik en moet eenmaal daags worden ingenomen. Het wordt bij voorkeur elke dag op hetzelfde tijdstip ingenomen, zodat het lichaam zich kan afstemmen op de wisselwerking met het geneesmiddel

200 mg Modafinil (1 tablet van 200 mg of 2 tabletten van 100 mg)
Een dosering van 200 mg per dag is optimaal en geschikt voor zowel werkende volwassenen als studenten, vooral tijdens examens. Voor langdurige dosering is het echter beter een lagere dosis te kiezen.

Een dosering van 200 mg 2 maal per dag is aangewezen voor sporters of mensen die voor hun werk veel psycho-emotionele of lichamelijke stress nodig hebben.
Een dosering van 400 mg per dag wordt niet geschikt geacht voor langdurig gebruik en is meer een “noodhulp” voor een positieve oplossing van diverse stresssituaties.

Er is ook een andere manier om modafinil in te nemen. U kunt een dosis van 200 mg verdelen over een hele dag en elke 4 uur een microdosis van 50 mg (1/2 tablet van 100 mg of ¼ tablet van 200 mg) innemen. Deze manier van innemen zorgt voor een gelijkmatige concentratie gedurende de dag.

De dosis Modafinil kan worden verhoogd tot 400 mg per dag, maar deze drempel mag niet worden overschreden.

Bij het aanpassen van de dosis Modafinil moet u rekening houden met uw toestand gedurende de dag na de eerste dosis en indien nodig de dosis verlagen of verhogen.

Wat te doen als je een afspraak mist

Als Modafinil om welke reden dan ook wordt gemist, kan het later worden ingenomen, maar zonder de dagelijkse dosis te verhogen.

Overdosis

In geval van overdosering moet u uw toestand nauwlettend in de gaten houden en onmiddellijk medische hulp inroepen in geval van misselijkheid, braken, ernstige hoofdpijn, rood worden van de huid en andere duidelijke vergiftigingsverschijnselen.

Tips voor gebruik

Veel mensen vragen hoe ze Modafinil effectiever kunnen maken. Dit is alleen mogelijk bij lage doses, tot 100 mg per dag. In dit geval kunt u een of twee koppen thee of koffie drinken, wat het effect kan versterken, terwijl het uw gezondheid niet schaadt.

De reactie van elk organisme is echter individueel – het is mogelijk dat cafeïne tegen Modafinil geen opwekkend effect heeft, maar integendeel het effect ervan kan verminderen.

Kan Modafinil gesnoven worden?

Modafinil is verkrijgbaar in de vorm van een tablet of capsule die oraal wordt ingenomen. Dit betekent dat ze met water worden doorgeslikt.

Contra-indicaties

Tot de contra-indicaties voor modafinil behoort overgevoeligheid voor lactose. Lees zorgvuldig de samenstelling van de tabletten, die naast het werkzame bestanddeel modafinil ook hulpstoffen (waaronder lactose) bevat om de integriteit van de tablet en de omhulling te vormen.

Het geneesmiddel is gecontra-indiceerd in geval van allergische reactie op de bestanddelen van de tablet, zwangerschap en borstvoeding, hart- en vaatziekten, in het bijzonder hartafwijkingen, nier- en leverinsufficiëntie.

De meest voorkomende bijwerkingen zijn

Het geneesmiddel kan de volgende niet-ernstige bijwerkingen veroorzaken:

  • misselijkheid;
  • hoofdpijn;
  • brandend maagzuur;
  • diarree;
  • rusteloosheid (zich angstig voelen);
  • huiduitslag (jeuk, rood worden van huidgebieden, uitslag)

Dergelijke symptomen moeten worden opgevat als een signaal om te stoppen met het innemen van de pillen.

Gevaarlijke bijwerkingen

Bedreigende symptomen die dringende ziekenhuisopname vereisen zijn:
Rillingen, koorts, kortademigheid, slikproblemen, zwelling van de keel, tong, binnenkant van de mond, evenals roodheid of vergeling van het oogwit, ernstige huiduitslag of roodheid, aanhoudende ernstige hoofdpijn.

Als ten minste een van de bovenstaande symptomen optreedt, moet u onmiddellijk stoppen met het innemen van het geneesmiddel en contact opnemen met uw arts.

Interacties met andere geneesmiddelen

Modafinil mag niet worden ingenomen tijdens het gebruik van hormonale anticonceptiemiddelen. Modafinil vermindert de werking van voorbehoedsmiddelen ernstig, waardoor ongewenste zwangerschappen kunnen optreden. Bij gebruik van Modafinil moet mechanische bescherming worden gebruikt, hetzij alleen of in combinatie met hormonale anticonceptiemiddelen.

Ook is gebleken dat gelijktijdige toediening van Modafinil en geneesmiddelen die yohimbine bevatten (vetverbrander) een sterke stijging van de bloeddruk en een toename van de samentrekkingen van de hartspier kan veroorzaken.

Als u voortdurend medicijnen gebruikt, moet u uw arts raadplegen voordat u met Modafinil begint. Alleen uw arts kan u adviseren over de geschiktheid van Modafinil en de dosering ervan in combinatie met andere geneesmiddelen.

Modafinil en alcohol

Het wordt afgeraden om alcohol te gebruiken tijdens het gebruik van Modafinil. Dit geneesmiddel en alcoholische dranken zijn onverenigbaar.

Modafinil beoordelingen online

Modafinil heeft een enorme populariteit en veel reviews op het internet. De meeste reacties over het medicijn zijn positief. Voor velen hielp de drug om examens met succes te doorstaan of een boekhoudkundig verslag te halen, en iemand was in staat om zwaar lichamelijk werk met succes aan te kunnen.

Er zijn ook negatieve reviews, die wijzen op het optreden van ongewenste bijwerkingen. Het valt echter niet te ontkennen dat elk menselijk lichaam anders reageert op medicijnen, en daarom is het verstandig om met een microdosis te beginnen. We analyseren en updaten onze database van Modafinil beoordelingen.

Hoe zet je een nieuwe stap in het leven en doe je dat gemakkelijk, zonder diepe vermoeidheid en slecht humeur?

U hoeft alleen maar onze aanbevelingen te lezen en Modafinil te kopen.